Hagyományos Kínai Orvoslás

Mióma és hormonproblémák kezelése

A kínai gyógyászat az emberi test öngyógyító folyamatainak megerősítésével kezeli, gyógyítja a miómákat és a kiváltó okot, a hormonproblémákat. A gyógyuláshoz az akupunktúra mellett gyógynövényes kezelés, életmódváltás és étkezési szokásaink megváltoztatása is szükséges egyszerre. Cserébe megelőzhető a sebészeti beavatkozás!

Stressz

A stressz (legyen az mentális, fizikális, vagy érzelmi síkú) az egyik legelterjedtebb tényező, amely hozzájárulhat a fájdalom, betegségek, illetve a rossz közérzet kialakulásához. Stresszhelyzet akkor fordul elő, amikor a testünket komfort zónán kívüli trauma, (akut) vagy ismétlődő (krónikus) események érik.

Csont- és izomrendszer fájdalmai, feszültsége és sérülései

Az akupunktúra, kombinálva kiegészítő terápiás technikákkal, például köpölyözéssel és diagnosztikai masszázzsal, segíthet az akut és krónikus fájdalom, ízületi fájdalom, fejfájás, sportkárosodás, izomterhelés, feszültség és sebészeti rehabilitáció esetén.

Emésztőrendszer egészsége

Az akupunktúra egy elismert természetes módszer, mely segíthet az emésztőrendszer működésének szabályozásában.

Meddőség és nőgyógyászat

Szakembereink a hagyományos kínai orvoslás technikáit kombinálják az aktuális, kutatás alapú kezelési protokollokkal, valamint személyre szabott kezelési programmal, mely segíthet a meddőségben (jelentősen támogatja az In Vitro Fertilizatio folyamatát), valamint egyéb nőgyógyászati problémákban.

Gyermekgyógyászat

A gyermekbetegségek, valamint a csemetékre jellemző energikus életmód néha sérülést, fájdalmat okoznak.

Hát merevsége és fájdalma

A hátfájás meggyengíti, frusztrálja és gyakran megakadályozza a betegeket a hétköznapi tevékenységeik elvégzésében.

Férfiak egészsége

Akupunktúrás kezeléseink megoldást kínálhatnak férfi pácienseink gyakori problémáira, úgy, mint az izom-csontrendszeri fájdalom, stressz, álmatlanság, potencia zavar...

Allergia és immunrendszer

Mivel városaink egyre zsúfoltabbá, életstílusunk pedig hektikusabbá válik, az élelmiszerekre, pollenekre, állati faktorokra vagy a környezetre való hiperreakciók gyakorisága növekszik.

Krónikus fáradtság, mellékvese-kimerülés és alacsony energiaszint

A szimpatikus idegrendszer krónikus túlsúlya gyakran a kimerítő, stresszes életmódhoz kapcsolódik.

Psoriasis (pikkelysömör) és ekcéma

A bőr problémai bosszantóak lehetnek, és az erős szteroid alapú gyógyszerek nem feltétlenül jelentenek tökéletes megoldást a vele kapcsolatos aggodalmakra.

Vérnyomás és a szív egészsége

A kardiovaszkuláris szervrendszer működése elengedhetetlen a mindennapi tevékenységeink elvégzéséhez, állóképességünk megszilárdításához.

Anyagcsere, és testsúly szabályozás

Az akupunktúrát nem "súlycsökkentő" eszközként tervezték, de a kezelések javíthatják a szervezet természetes metabolikus képességét, és segíthetnek a "pihenés és emésztés" ritmusban, ami segít a testsúly szabályozásában.

Addiktológia

Az akupuktúrás kezelések függőséggel kapcsolatos problémákra is kiválóan alkalmazhatók.

© 2014 - Minden jog fenntartva