Mióma és hormonproblémák kezelése

A kínai gyógyászat az emberi test öngyógyító folyamatainak megerősítésével kezeli, gyógyítja a miómákat és a kiváltó okot, a hormonproblémákat. A gyógyuláshoz az akupunktúra mellett gyógynövényes kezelés, életmódváltás és étkezési szokásaink megváltoztatása is szükséges egyszerre. Cserébe megelőzhető a sebészeti beavatkozás!

A mióma kezelése, gyógyítása időigényes feladat, és általában teljes életmódváltással jár. Elsősorban a 40 év feletti nők veszélyeztetettek a mióma kialakulásában. Oka a nem megfelelő táplálkozás, stresszes élethelyzet, kialvatlanság, elhízás és a túlzott hormontermelés. A gyógyuláshoz a kínai orvoslás szerint négy teendője van a betegnek.

Fontos a stressz megelőzése, aminek egyik alapvető eszköze a kielégítő pihenés. Az éjszakai pihenés legfontosabb szakasza este 10 és hajnal 1 óra között van, és legalább 8 órán át tart. Második teendő az étkezési szokások megreformálása. A kínai orvos tanácsát érdemes kikérni, mely élelmiszereket részesítse a beteg előnyben, s melyeket ne fogyasszon egyáltalán. Fontos az étkezések gyakorisága, és a bevitt élelmiszerek hőfoka is! (Megfelelő táplálkozásról részletesebben: https://mioma.hu/)A kínai orvoslás az akupunktúrás kezelésekkel, a gyógynövényes készítményekkel és kínai masszázzsal is erősíti az öngyógyító folyamat beindulását.

A teljes gyógyuláshoz nyugalom és pihenés, megfelelő étkezési szokások, Hagyományos Kínai Orvosi kezelések és nagyon sok türelem és kitartás szükséges!