Egresi Irma

Kissné Egresi Irma vagyok, Budapesten születtem, jelenleg Tárnokon élek lányommal és férjemmel harmonikus családi környezetben. Édesanyám családjában a nagynéném és nagypapám is sport és gyógy masszőr volt, ennek szentelték életük, így kerültem kapcsolatba a masszőrhivatással. Gyerekkorom óta aktívan sportolok, igyekszem figyelni az egészséges életmódra, imádok futni, teljesítmény túrázni, segíteni az embereknek, ha tanácsot kérnek tőlem. Aztán együtt örülök és osztozom sikerélményeikben.

Egresi Irma.jpg

Sok munkám van abban, hogy minden nap egy picivel közelebb kerültem ahhoz, hogy kellő módon tájékozott legyek, és tanácsot adhassak azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Lehetőségem nyílt oklevelet szerezni egy több száz éves hagyományokon alapuló ősi, távol-keleti masszázsról, mely alapvetően eltér az európaitól. Ez egy úgynevezett szárazmasszás, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajakat, krémeket, nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos pontokkal, ruhán keresztül. Ez a masszás nem csupán fogyást eredményez, hanem befolyásolja a szervezet helyes egyensúlyának működését, hatással van stresszre, fejfájásra, ízületi gyulladásra, optimalizálja a test normális működését. Segít kiüríteni a szervezetből a felgyülemlett méreg és salakanyagokat, ami által könnyebbnek, fittebbnek és energikusabbnak érezi magát a paciensem. Ez által sokkal vidámabban, jobb közérzettel, magabiztosan indulhat neki a mindennapi kihívásoknak.

Célom, hogy ezen az ágon a lehető legtöbb ismerettel rendelkezzek. Szeretném a masszázstechnikák minél több fajtáját elsajátítani, ezért folyamatosan továbbképzésekre járok, hogy ezáltal tudjak minél inkább megfelelni az igényeknek, amit a kedves érdeklődők , masszőrre vágyok támasztanak felém.

Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásom üdvözlettel:   Kissné Egresi Irma

© 2014 - Minden jog fenntartva