Hírek

Százhalombattai Halom TV, Mozaik 2018.08.18.

Lukács Lászlóné, Hagyományos Kínai orvosi végzettségét Harbinban szerezte. Kínai orvoslással és az akupunktúrával kapcsolatban nyilatkozott a Százhalombattai Halom TV Mozaik műsorának.

Emésztési panaszok gyógyítása, közérzet javítása akupunktúrával

Egyes becslések szerint a magyar lakosság 30-40%-a szenved emésztési panaszok miatt. Ezek ugyan nagyrészt ártalmatlanok, viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy kimondottan aggasztóak és zavaróak tudnak lenni, különösen akkor, ha sokáig tartanak. A tünetek gyakran kapcsolatban állnak egymással, és sokszor egy időben különböző területen jelentkeznek. Nem csoda, hogy akinek ilyen panaszai vannak, kétségbeesetten keresik a megoldást. Lehetséges gyógymódokból nincs hiány, ám honnan lehetünk biztosak a hatékonyságukban? Lukács Lászlóné Noémivel beszélgettem az akupunktúra emésztés-és közérzet javító hatásairól.

Az idősebb korosztály egészségmegőrzése Hagyományos Kínai gyógyászattal

Az idős kort sokan a télhez hasonlítják. Beszűkült élettér, a társaság hiánya, csökkenő lehetőségek, nehéz kilábalás a betegségekből. Ám valóban törvényszerűek a fenti tények? Lehet-e, lehetséges-e aktívan foglalkozni szépkorúként a testtel és szellemmel egyaránt? Lukács Lászlóné Noémi Hagyományos Kínai gyógyász, akupunktőrrel beszélgettem az idősebb korosztály egészségmegőrzéséről, és az akupunktúra áldásos hatásairól az idősek körében.

A prevenció fontossága

2018-ban tovább folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja, amely 2020-ig mintegy tíz éven keresztül az országot járva vizsgálja a hazai lakosság egészségügyi állapotát. A 2017-ben közzétett adatok szerint a lakosság még mindig nem törődik kellőképpen az egészségével, nem él a szűrővizsgálat adta lehetősségekkel, éppen ezért sokszor a betegségek felismerése csak későn történik meg, amikor már nincs segítség. A figyelemfelkeltés érdekében a megelőzés fontosságáról, a nyugati és keleti orvoslás diagnosztikai és prevenciós lehetőségeiről beszélgettem Lukács Lászlóné Noémi Hagyományos Kínai Orvos, akupunktőrrel.

Milyen érzés az akupunktúra?

A fájdalomtól való félelem az egyik leggyakoribb oka annak, hogy sokan ódzkodnak kipróbálni az akupunktúrát. A tévhitek eloszlatásának érdekében Lukács Lászlóné Noémi hagyományos kínai orvos, akupunktőrrel beszélgettem az akupunktúráról, az általa kiváltott ingerekről és áldásos hatásáról.

Diabétesz, endokrinológiai problémák

A diabétesz csaknem félmilliárd embert érint világszerte, a betegek száma pedig egyre növekszik: a becslések szerint 2035-re mintegy 592 millió embert érint majd a betegség, ami azt jelenti, hogy a világ felnőtt népességének több mint 8%-át fogják diabétesszel kezelni. Magyarországon 2003 és 2015 között megduplázódott a cukorbetegek száma. Többek között erről, és egyéb endokrinológiai betegségekről beszélgettem Lukács Lászlóné Noémi Hagyományos Kínai Orvos, akupunktőrrel.

Pszichiátriai-neurológiai kórképek kezelése akupunktúrával

Egy 2017-es felmérés szerint az Európai Unióban Magyarországon szenved a legtöbb ember depressziótól. A 18 éven felettiek 10.5 százaléka vallja magát depressziósnak. Lukács Lászlóné Noémi Hagyományos Kínai Orvos, akupunktőrrel beszélgettem a pszichiátriai-neurológiai kórképek akupunktúrával történő, hatékony kezeléséről.

Mozgásszrvrendszeri problémák kezelése a Hagyományos Kínai Orvoslással

A mozgásszervrendszerünk felegyenesedésünk egyik alappillére. A kor előrehaladtával érdemes egyre nagyobb figyelmet fordítani testünk rezdüléseire, mi az, amiben hiányt szenved. Az ízületi fájdalom egyértelműen jelzi: változásra-változtatásra van szükség. Lukács Lászlóné Noémi, Hagyományos Kínai Orvos, akupunktőrrel beszélgettem ízületeink védelméről, és arról, hogyan befolyásolhatja az akupunktúra a mozgásunkat, fájdalomérzékelésünket. 

Fogyás a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével

Az túlsúlyos emberek száma az Egyesült Államokban, Mexikóban és Új-Zélandon a legmagasabb, viszont ezeket követően Magyarország áll a negyedik helyen. Ez azt jelenti, hogy a 15 évesnél idősebb lakosságnak legalább a 30 százaléka elhízott. Lukács Lászlóné Noémivel beszélgettem az elhízásról, annak hozadékairól, valamint arról, hogyan tud segíteni az akupunktúra a fogyásban.

Allergia kezelése hagyományos Kínai Orvoslással

Korunk egyik népbetegsége az allergia. Becslések szerint ma Magyarországon körülbelül 2 millió ember szenved a tüneteitől, a WHO (Egészségügyi Világszervezet) szerint 2025-re a világ lakosságának mintegy fele allergiás lesz. De vajon valóban gyógyíthatatlan problémáról lenne szó? Lukács Lászlóné Noémi Hagyományos Kínai Orvos, akupunktőrrel beszélgettem az allergia gyógyításának keleti módszereiről

Mellékhatásmentesség

Mik a kínai orvoslás erősségei? Miért nincs mellékhatása? Mennyire gyors a gyógyulás? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Noémi.

Nyugati-és keleti orvoslás kapcsolódási pontjai

Lukács Lászlóné Noémi kétgyermekes édesanya, feleség. Nem mellesleg fél éve nyitotta meg Hagyományos Kínai Orvosi rendelőjét Tárnokon, ahol főként akupunktúrával segíti pácienseit. Februártól már Százhalombattán, és Biatorbágyon is tevékenykedik. A keleti-nyugati orvoslás kapcsolódási pontjairól, szakmája előnyeiről és (nem) mindennapi munkájáról beszélgettünk.

Tárnoki rendelő, Fő u. 84.

Hagyományos Kínai Orvoslás Budapest közvetlen közelében! Jó közlekedés (autóval 10 perc Budapesttől M7-s autópályán), INGYENES parkolás, CSALÁDIAS környezet, odafigyelés, nyugalom.

Ajándékozz EGÉSZSÉGET! Készíttesd el egyedi kuponodat!

Ajándékozzon szeretteinek Karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen ünnepi alkalomra kupont, melyet tárnoki Hagyományos Kínai Orvosi rendelőnkben beválthat bármilyen szolgáltatásra, állapotfelmérésre, kezelésre. Ha szeretné, Ön határozhatja meg a kupon kinézetét, üzenetét és értékét is!

© 2014 - Minden jog fenntartva